Resultat

det gick jätte bra i söndags kom inte på någon plasering men det gick bra en då. det var en irialtid som var 40 sekunder men jag red för snabbt i 60 fick jag 30,9 sekunder i 70 cm fick jag 35 sekunder gick lite bättre men red för snabbt endå. Älskar min fina ponny.

Ska vara med på en träningstävling den 5. Ska vara med på 70 och 80 cm

Igår red vi dressyr det gick så där i traven gick det bra men i galoppen gick det inte så bra.



tävling på söndag

Nu var det evigheter sen jag blogga! Men nu på söndag blir det tävling det är US tävling i rävhagen ska vara med på 60 och 70 fanns inte störe klasser hoppas att det går bra=)

Förra tävlingen var för ett tag sen men har glömt att blogga om den. Men i 70 cm kom jag 4 i 80 cm gick jag inte banan. För jag hörde inte att banan var öppen men kollade när dom andra red men lärde mig intte banan helt så jag missade ett hinder.

jag och albin på prisutdelningen

Idag red jag med julie vi red till ett ställe som heter galoppbanan vi red ganska hårt. ska kanske rida imorgon ska i ella fall till stallet imorgon och göra i ording till tävlingen till söndag. Men ska till darves imorgon ska kolla efter ett fleecetäcke. Jag har beställt ett fleecetäcke men jag beställde fel storlek skulle beställa 125 med beställed 135. Men har i ella fall hittat ett jätte fint fleecetäcke på darves.

Bloggar mer imorgon eller på söndag efter tävlingen!





Söta kissen i stallet !





RSS 2.0